OCELIO

OCELIO

02-952, Warszawa, Wiertnicza 70

Kasza bulgur gluten

Firma zajmuje się produkcją i dystrybucją artykułów spożywczych bio niezawierających glutenu. Marka prowadzi własny zakład produkcyjny oraz sprowadza surowce od europejskich, azjatyckich i amerykańskich dostawców. Oferta jest skierowana do wegetarian oraz osób z nietolerancją na gluten czy chorujących na celiakię. Sprzedawca proponuje m.in.:




  • produkty sypkie (ryż, musli, cukier trzcinowy) i makarony bezglutenowe,

  • mąki i gotowe mieszanki piekarnicze (podstawowe, do wypieku pieczywa, z dodatkiem mąki gryczanej),

  • przekąski i słodycze (chipsy warzywne, pieczywo maca, wafelki, krówki mleczne),

  • napoje roślinne (owsiane, sojowe, ryżowe, migdałowe).



W sklepie online dostępne są też produkty, w których składzie mogą znajdować się niewielkie ilości glutenu (m.in. kasza bulgur, kuskus, jęczmienna, płatki owsiane, ryż jaśminowy, brązowy i do sushi, ciecierzyca, fasola). Artykuły znajdują się na stronie ocelio.pl w kategorii „pozostałe produkty". Na blogu można znaleźć wiele porad i przepisów na bezglutenowe dania.


Copyright 2025 Agro-info.org.pl - wszelkie prawa zastrzeżone